dagens tangentbord

"kalsongladan"

NU DRAR JAG HEJDA!

idag flyttar jag fran piero och gustavo to my own room (BAM den dar overgangen till engelska var inte ens medveten, jag ar officiellt britifierad! hurra.) pa old street. jag ar bade glad och ledsen.
varfor jag ar glad:
jag far sova i en egen sang. senast jag gjorde det var ungefar tre ar sen.
jag kan packa upp min resvaska och hanga in klader i garderober istallet for att trycka ner mina strumpor i ryggsackar.
jag kan ha inflyttningsfest.
jag behover inte kopa oystercard langre och kan spara cash pa det och kopa en longboard istallet.
mina kompisar kan komma och halsa pa. eller jag har inte sa manga kompisar men min mamma kan komma iallafall.
jag kan ata mackor i sangen och ha det smuligt om jag vill.
jag kan ga upp 20 minuter senare for det ar narmare till jobbet.
min landlord ar thug.
plus lite till.

varfor jag ar ledsen:
min lagenhet ar ganska skanky.
jag kommer sakna dom galna brasilianarna.
jag maste betala 433 pund i manaden for mitt rum.
jag har inte mott mina flatmates och dom kanske ar psychokillers
det var allt.

MEN JAG FLYTTAR NU! NU DRAR JAG! JAG AR OUTTA HERE! HASTA LA VISTA! AT EN SKORPA OCH VAR GLAD!

jag ar en saltsnattare och olare pa arbetstid.

igar jobbade jag med adam pa london marathon. det fanns olprovning dar. vadfan tankte vi, det ar fredag. sa vi sprang varannan gang och plockade pa oss olglas efter olglas och sprang tillbaka till vart stand och svepte i smyg. jag tror jag blev lite full pa jobbet dar ett tag. vi snodde sakert 7 glas var. men halla, this is england. nar vi slutade akte vi till scootercafe och drack ol med clara och aaron och blev annu mer dragna. sen drog britt 1 och britt 2 hem och jag och clara gick till en annan bar och det ar nu det roliga borjar!!
killen i baren sa att vi inte fick kopa ol, att vi var for fulla. vi sa att ar det ens mojligt i england och fick ol. nar dom skulle stanga sa fick jag en jattesmart ide att jag skulle sno ett saltkar som stod i en hylla. for vi hade slut pa salt hemma. jag tyckte jag var svindiskret och stoppade ner den i min vaska, sen kom agaren och oppnade min vaska och tog ut saltkaret och skrattade. fast jag tror han ville spoa mig i hemlighet. jag trodde jag skulle typ hamna i fangelse, agaren kollade igenom claras vaska, han sager "och du har pepparn har da eller?". jag drar en ljughistoria om att jag var sa hungrig och sugen pa salt. da sager agaren att jag ska stracka ut min hand och han haller upp salt i min hand och vill att jag ska ata. sa jag borjar slicka upp saltet som smakar boldpest och flacktyfus.
vad skulle jag gora, jag ville ju inte hamna i fangelse!
sen gick vi till tunnelbanan och skamdes.

ikvall ska jag pa avslutningsmiddag pa nagat fint stalle i mayfair for en kompis ska aka ut jorden runt. det enda jag kommer bestalla ar servetter och toalettvatten.

det trakiga inlagget

jag forsoker komma pa nagat att skriva om. jag ska skriva om vad som hander i mitt liv just nu for da behover man inte komma pa nagat klammigt.
idag var forsta dagen for "nya moma". vi har typ nytt stand, nya forpackningar och nya namn. och alla forutom jag har nya tshirtar.
detta ar sagan om nar jag kladvagrade pa jobbet.
en dag forra veckan kom min chef alex upp till vart stand och smapratade lite. sen kom han pa att han skulle visa bilder pa dom nya tshirtarna. jag blev valdigt exhalterad over detta. sa haller han fram sin mobil och jag kollar pa tshirten dar det star
"a proper mouthful". say whatthefuck tanker jag. jag borjar asgarva for jag tror att det ar ett skamt. alex sager att det inte ar nagat skamt. jag sager att det ar perverst och att det later som jag vill suga kuk. alex skrattar och sager att det ar inget att gora at och gar darifran och tror att jag bara ska svalja det. okej fel ordval.
at helvete med det tanker jag och blir arg. okej, jag skulle kunna anvanda tshirten i standet, men eftersom jag aker ut till en massa olika foretag och pratar med random manniskor om var frukost kanns det inte sa javla yo.
pa torsdagskvallen (vi skulle borja med nya moma pa mandagen da) far jag lite halvpanik och tanker ut en plan om att jag slutar pa moma och aker hem till min egen mamma och jobbar for henne.
sa fredag morgon, jag ar installd pa att saga upp mig, ge dom fingret, sparka chefen pa smalbenet, tjura i hornet.
dom nya tshirtarna har kommit. jag tittar pa dom och borjar grata. jag dricker en kaffe och tittar sen ner i tshirtladan igen. jag borjar grata en gang till. just da kommer agaren av foretaget tom the farmer forbi. han undrar hur laget ar, jag borjar grata. tom the farmer blir forskrackt,
"pernilla whats the matter, what has happened?" jag berattar om att jag inte vill jobba kvar om jag maste ha kuksugartrojan. jag forvantar mig ett "okej, hoppa i sjon da bye bye fuck you TTYN" men tom the farmer fintar och sager "pernilla, you are the best one we have, you cant quit over a tshirt. we'll make a new one for you". jag borjar grata gladjetarar istallet och kramar om tom the farmer som blir lite halvstel och klappar mig pa huvudet.
slutet gott allting gott a proper mouthful is not hot.

om 7 dagar flyttar jag in i mitt nya rum i min skanky lagenhet ocksa, high fivers.

forsta gangen jag at pannkakor med maple syrup.

jag och hannah schtekte jarnet med min kompis arj pa hans takterass. vi gjorde pannkakor och drack rose och tog av oss vara trojor. sen la jag in en bild fran nar vi var i regents park for det var anda soligt pa den bilden med sa det skulle kunna vara fran samma dag.
london ar sa javla bra. om det ar 15 grader ute blir det 30 tack vare alla avgaser.


bra nojd/gaser



the first parkhang of the year.

det ar 40 grader och vi anvander stenar som stekpannor och gor wokade gronsaker.
sommar i london ar bast, jag har shorts hela dagen.



THE BIG NO NO

WAAAAAAARGH SLUTA SKRIVA THE OM TE DET AR EFTERBLIVET, HOR NI DET!?

min guide till london

jag har last en massa guider om london idag, bade lonley planet och dylika turistguider och ocksa pa en massa bloggar. nu ar det sa att alla suger och ar typ skrivna av nagan anneli som var i london en vecka pa 80-talet och inte har nagan aning och som har madame tussauds som hetaste tipset. usch, smutsigt!
eller sa ar det nagan overpretantios brud med nyrikstendenser som skriver om stylish cafes dar en torr bulle kostar 6 pund. 
nej, skams! fulguider! skabbtips! sa jag har kommit pa att jag ska gora en egen guide. den ska heta
"allt du alltid tanker att du vill uppleva nar du aker till london men sen nar helgen ar slut var det intressantaste du gjorde att ta kort pa tower hill."

fast jag kan inte gora det nu for jag ar jattesjuk och far ont i mina muskler i fingrarna nar jag skriver. sa nu ska jag ata father brazils bongryta och titta pa ugly betty istallet och hoppas att nagan skjuter mig eller tvangsmatar mig med paracetamol sa jag blir frisk igen for just nu ar jag doende och ynklig.

(clara det ar lugnt, jag har inte spytt)


AND IN ENGLISH!!! cause my friends who are too stupid to know swedish wanted to read my blog, so im gonna try to translate some.
im gonna do my own guide to london cause all guides ive read are shit.

att slira med stil ar svart.

igar var jag ute med ellinor och hennes vanner. vi gick forst till movida, men jag och ellinor tyckte att drinkarna var sa javla dyra dar sa vi kopte coca cola och hallde i whiskey i pa toaletten. vadskamangora. sen ville ellinor att vi skulle aka till centre point och traffa hennes fab kompis. sa jag, ellinor och hennes kompis karolina gick. karolina kunde inte ga i sina skor sa hon fick rida pa min rygg. sen tyckte vi var for nyktra och kom pa att vi skulle hitta en off licence som var oppen sa vi kan kopa en vinare. ingen var oppen. vi tappade bort karolina naganstans pa dean street. ellinor skrek att hon ville ha taxi och forsokte klattra in i alla cykeltaxis hon sag. ingen ville ta oss i en taxi fran oxford circus till tottenham court road (mycket markligt). ellinor klattrade in i en cykeltaxi och sa till taxichafforen att aka och leta reda pa var van, kora oss till en off licence, vanta dar och sen kora oss till tottenham court road.
nu ar det sa att chafforen inte hittar alls i london, sa han vill kora oss till leicester square som ligger typ 100 ar bort, sa vi hoppar ur taxin och ska hitta karolina som slirar omkring naganstans med sina skor. ellinor slanger 50p till taxigubben som blir arg men som var ratt for han korde oss helt fel. som att betala frisoren som fargar haret gront nar man ville ha page.  tillsist hittar vi karolina. vi hittar sen en skabbpub for att kopa ol och tequila.
vi ar redan typ tre timmar sena till festen sa vi ska forsoka svepa hela pinten pa en gang. jag far kvaljningar och karolina spiller ut sin ol pa nagra killar mittemot. nar vi har druckit upp och ska ga sager en av killarna "hey, one of you forgot your bag and camera here!". det ar ellinors men hon sager "han ljuger han ljuger!" och sen gar vi.
vi kommer till centre point vid tva och kommer inte in. jag forsoker flasha mina tuttar for vakterna for att komma in, det funkar inte. vakterna hatar oss och ellinor skriker "take a look at yourself!" till en av dom. vi kommer annu mindre in. sa vi gar pa efterfest med en massa svennar och tva bogar naganstans pa oxford circus. jag blir grisfull och dansar omkring i min glittriga bla catsuit som ar tiiight. sen skriker ellinor "min kamera ar borta!!" och vi letar i hela lagenheten tills vi kommer pa att killarna fran skabbpuben har den. da ar klockan typ halv sex och vi drar och ater pa nagat stalle pa oxford circus. jag ser da en buss dar det star "fulham". jag far snefylla och tanker att jag ska aka till min gamla lagenhet och sova dar. jag skriker hejda till dom och hoppar pa bussen. tyvarr ar jag jattefull och rakar somna och hamnar i putney som ar LANGT BORT. jag vaknar, skriker till och hoppar av. det sporegnar och vid busshallplatsen star det en kille som sager "ive been standing here for an hour and theres no buses coming". men just da kommer det en som gar till south kensington som ar helt fel men jag tanker hellre fel buss an ingen buss. jag tar killen i handen, som ar en turist och jag vill hjalpa honom, och hoppar pa bussen.

jag fragar busschafforen hur jag ska ta mig till fulham fran south kensington, busschafforen ar en idiot och svarar inte. sa jag skriker "HOW DO I GET TO FULHAM???"
chaffis: go and sit do not talk to me!
jag: but i need to know how to get to fulham from south kensington, what bus is it?
chaffis: i told you to sit down!
jag: (blir forbannad) youre a fucking bus driver you should know this things you're fucking incompetent at your job give me the phone number to your boss and im gonna get you fired and you will work at mcdonalds!
chaffis: for the last time sit the fuck down!
jag: NAZI!!!
busschafforen stannar bussen och ber oss ga av.

jag tar killen i handen och drar med honom av bussen. vi ar vilse i middle of nowhere  klockan halv sju pa morgonen och jag ar trott och fryser, killen sager att vi kan aka hem till honom och sova och jag sager yes please.
sa vi visslar till en taxi som borjar kora. jag somnar i killens kna och innan jag vet ordet av ar vi i FUCKING WEMBLEY PARK! (???)
wembley park ligger i zon 4, det ar sa langt ut sa det nastan inte kan raknas som london. jag somnar i en av hans sangar pa hans hotellrum
sen hanger jag med hans kompisar som ar officerare i belgien nasta dag och ater chips.

det sjukaste: jag var inte bakis dagen efter.


basta bilden for kungakronan pa vaggen bakom var inte ens planerad!


jobba overtid

jag har kommit pa att tuben tar mycket att mitt liv. sa jag kopte en bok att rita i for att fordriva lite tid.


hejda chipstead

sista gangen jag akte ut pa landet och larde barnet svenska idag. jag orkar inte ga upp halv sju varenda lordag. fast jag vagade inte saga det sa jag sa att jag hade fatt ett annat jobb och sa fragade han vart och jag ba ohm bayswater och da sa han "i whitleys?" och jag sa "eh, japp!" och da sa han "i vilken affar?" da jag svarade popstore sa nu kanske han gar dit!!!! och da far inte jag jobbet dar for om han fragar "vart ar pernilla?" och dom sager hon jobbar inte har fast dom vet vem jag ar och ska ringa sa fort dom far ewn ledig tjanst. faan, varfor kan jag aldrig mytta med finess?

iallafall sa tog jag kort pa alla hus dar for dom ar sa engelska och fina. nar jag blir stor ska jag kopa ett sant hus och plantera pelargonier. kanske potatis ocksa. nej, inte potatis det tar sa lang tid.


swoppirama!

jag och hannah drog pa swaparama, vi gick dit i krokodillinne och magtroja och kom hem i "you make me sick"-tshirt, ett rosettdiadem och rosa trekvartsbaggybyxor. det var score pa kvallen!






ikvall blir det strippklubb!!

dod man i tunnelbanan

igar nar jag och hannah skulle ga och titta pa en lagenet pa old street sa var det en massa poliser som omdirigerade oss till en annan utgang och sen nar man tittade in mot polisflocken sa lag det en kropp dar! troligen dod for det ar london! jag har sett en doing!
det har ar min teori hur han har dott:
en dag forra sommaren var den har killen skitfull pa nationaldagen. han var ute med sina tva kompisar som var knarklangare. dom skulle aka till tottenham court road men sen tog dom bussen till tottenham hale istallet och traffade nagra sicilienare som var med i maffian och ocksa langade knark. dom agde en biltvatt for att tvatta pengarna som dom fick in pa heroin. dom gick och tog en ol och borjade prata, och eftersom alla var dyngraka sa kom det fram att dom var konkurrenter. sicilienarna hade letat efter dom har skojarna ett bra tag, for doingen och hans vanner hade tagit for manga kunder av mafiososarna. so dom band fast killarna pa taket pa en volkswagen och korde in i biltvatten for att dom skulle lova att aldrig stjala kopare fran dom igen. men just nar dom var inne i biltvatten far italienarna syn pa tva svenska tjejer och deras italienska instinkter vacks till liv "VACKRA SVENSKA FLICKA!!" dom glommer att dom har killarna pa taket och springer efter brudarna och med munnen full av dregel och haret fullt av daxwax viskar dom "hello beautiful little swedish angels do you want a bite of my calzone?". brudarna flippin the bird at dom och drar. killarna pa taket har drunknat och italienarna blir skakis. dom tar en presenning och slanger over taket och kor ner i themsen och gick for att hitta (och det ar har min teori delar sig) A)eskortbalter B)spoa homosexuella. och nu 9 manader senare har kropparna svallt upp och blivit sa flexibla att en av kropparna har runnit igenom kloakerna och upp igenom en gallerbrunn som ligger i en nerforsbacke in mot tunnelbanan och rullade sedan ner for trapporna till tunnelgangen. en kille som jobbar i en off license sag det och ringde da polisen.

RSS 2.0